Föreningen

Tärby fritidsförening är en samlingspunkt för de som bor, har bott eller funderar på att bo i Tärby gamla socken.

Nedan ser man en del av en karta från 1856 när storskiftet ägde rum i Öna. Den är hämtad från Lantmäteriets historiska kartor.

ona

En kommentar till “Föreningen”

 1. Hej!

  Till styrelsen i samfällighetsföreningen.

  HeliAir Sweden AB är specialiserade på att flyga rundflyg med helikopter, vilket brukar vara ett välbesökt och uppskattat event då det är många som vill se omgivningen från luften. Vi vill därför i samarbete med er erbjuda alla boende möjligheten att få se trakten från ovan. Detta kostar inget för föreningen utan endast för de som vill flyga.

  Vi har alla tillstånd och försäkringar som krävs för att bedriva denna verksamhet. Platsen som helikoptern behöver är ca 20x30m och vi behöver markägarens eller arrendatorns godkännande för att landa med helikoptern på den platsen. Vi ansvarar för avspärrningar och säkerhet vid flygningen.

  Flygtiden är 4-5 minuter och det är mer än väl för att se omgivningen från luften. Priset för detta är 300 kr per person (såväl vuxna som barn). Fotografering från luften är tillåten och helikoptern tar 6 passagerare.

  Helikoptern stannar tills alla intresserade fått flyga med vilket tar ca en timme. Flygningarna marknadsförs genom de affischer (A4) som jag skickar till er innan. Ingen förbokning av passagerare görs utan drop in gäller på utsatt tid.

  Är ni intresserade av ett besök av helikoptern i sommar i v.28-31?

  Med Vänlig Hälsning

  Anders Sköld
  0703-125895
  HeliAir Sweden AB
  Pilotgatan 5
  72131 Västerås
  http://www.heliairsweden.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.