Vi har ett diskussionsforum!

Vid styrelsemötet igår bestämde vi att vi skulle inrätta ett diskussionsforum för TFF:s medlemmar. Avsikten är att vi ska kunna föra fria men ändå överblickbara och någorlunda strukturerade diskussioner om både ditten och datten. Det första vi måste diskutera är om vi ska ha några aktiviteter i höst och om vi ska det hur ska de ordnas så att smittofaran är så låg som möjligt?

Man kommer till diskussionsforumet via hemsidan eller via denna direkta länk: http://tarbyff.se/tjat Den något märkliga beteckningen beror på att svenska språket har ”ä” och ”ö”. Dessa bokstäver accepterades inte av vårt forumprogram och det tog mig 8 timmar att upptäcka detta! Namnet på forumet får inte innehålla dessa tecken. däremot kan texterna gärna göra det.

När man . kommer till forumet är man gäst, men om man vill göra inlägg så måste man registrera sig. Det är enkelt gjort, men klickar på frasen ”registrera dig som ny medlem” och följer anvisningarna. Första steget är att läsa genom en lång text där man i princip lovar att vara snäll och inte bråka med forumets andra medlemmar. Och snälla är vi ju allihopa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.